MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: Devam Et 1/12/2008, 7:12 pm | |
| Zengin bi adam bi gün paraya kıymış ve çok fiyakalı bi ferrari almış. Tabi ilk heyecanla bi tur atayım demiş. Neyse.. yolda giderken trafik lambalarına gelmiş ve kırmızı ışık yanınca durmuş... Tam bu sırada arkadan süratle gelen bi kamyon gümmm diye arkadan geçirmiş.. bizimki tabi bi sinirle çıkmış arabadan gitmiş kamyonun şöförünün yanına.. kamyonun şöförü başlamış yalvarmaya.. abi 5 çocuk babasıyım da acı bana başka gelirim yok ben ettim sen etme.. falan filan... sonunda bizimki acımış kamyoncuya tamam demiş napalım olan oldu.. ve affetmiş...neyse... yollarına devam etmişler.. bi sonraki ışıkta bizimki yine durmuş kırmızıda.. ve arkadan yine bi ses.. güüümmmmm.. adam yine bi sinirle çıkmış arabadan.. arkadan da kamyoncu çıkarmış kafayı: "abi tamam devam et benim!" | |
|