MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: Güldüren Megafon Diyalogları 1/12/2008, 7:50 pm | |
| kavşakta üç araba burun buruna gelmiş,trafik tıkanmıştır ve yine bir anons: "oh,sen de dur sen de dur,hepimiz duralım burda akşama kadar valla!"
uzun zaman önce bagdat caddesinde siradan bir gün. simsiyah, amerikan plakali bi camaro sürekli serit degistirerek ortaligi karistiriyo. arkasindan gelmekte olan bi ekip otosuda saga çekmesi için plakasini anons etmeye çalisiyo: u....s....3? ne lan bu?
elektrikçi yılmaz! lütfen danışmaya.. 1 dk sonra; -yılmaz bey acilen danışmaya geliniz. 1 dk sonra; -yılmaz abiii.asansörde biri kalmış.çabuk gel.
polis (ekip aracı megafonundan); "sebzeci çek oradan arabanı, sebzeci!.." sebzeci (satış arabası megafonundan); "anlaşıldı, tamam!"
polis: hsshs.. teyze teyze nereye gidiyorsun kırmızı yanıyor teyze: ne var be eltime gidiyorum.
polis otosu kırmızıda geçen araca megafondan seslenmiş: "34 pts lütfen sağa çek!". o sırada bir başka polis otosundan "lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık len mıstafaa!" sesi yükselmiş.
İstanbul kabataş-yalova iskelesi :-
Sayın yolcular, lütfen tek sıra halinde ilerleyelim.....
- Alooo....kime diyorum!!
- .....
İstanbul Eminönü - Beyazıt istikametindeki tramvay :-
Sayın yolcular lütfen kapılara yaslanmayınız!!!
bir kaç dakika sonra:
- Arkadaşım yaslanmayın diyoruz kapılara, ne var o kapılarda anlamadım ki?
- ??
İstanbul Eminönü-Zeytinburnu arası tramwayda; makinist:- kabininin arkasindakiler rahat durun
- ehuheuhehueh
kilyos'ta bir plaj.
- lütfen dikkat. sayın müşterilerimiz, lütfen duşlarda sabun kullanmayınız.
15 saniye sonra:
- ulan adama bak hala şampuanlanıyor yaa.. hişş..kese veriyim mi kese?
polis otosu:-
lan yavuuuuzz!!... ulan yavuuuuzzz!!
(megafonun açık olduğunu farkeder)
................ee yavuz bey....
bi başka polis otosu :
- kamyon şoförü sağa çek..!
- kamyon şoförü saga çek..!
- sağa çek laaaaaan..!
makinist anons eder :
- oyle kapiya yaslandikca gidemeyiz biz...
ve ima etmenin yetersiz kaldigi anlar :
- lan tutmasana kapiyi kime diyorum kirmizi gomlekli.(kisik sesle........).
halk otobüsünde biletci
- arkadaslar otobüsün arkasi da gidiyor arkaya dogru ilerleyelim lütfen
anonsu yapan sait dayı
- gazinocu memet... gazinocu memet... danışmaya doğru gel...
( 5 dakka kadar bekler gelen giden olmamıştır.)
- gazinocu memet kola kamyonu kapıya geldi geçemiyor sen gelmezsen yolluyorum geri.
bir cafenin önüne otomobilini parkeden adamı polis uyarır; cek arabanı...cek arabanı... adam ekmek alıp gelicegini söyler.. yaklasık 20 dk sonra adam geri gelir.polis anonsu patlatır; ekmek almayı unutmussun !!! | |
|
bY sasuh Forum Yönetimi
Reklam : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 32 İş/Hobiler : lanet olsunki öğrenci Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 27/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/1000) Başarı Puanı: (0/1000) Güçlülük: (0/1000)
| Konu: Geri: Güldüren Megafon Diyalogları 2/12/2008, 11:29 pm | |
| :D | |
|