MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: tabu diyalogları- 1 1/12/2008, 8:00 pm | |
| Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti...
Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu... - Yuh!
Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil... - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah?
Kelime: dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Çarpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo!
Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! -Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo!
Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar:
- Benim neyim geniş? - Kalçan!
Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş!
Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas!
Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha!
Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor. - zebrail?
Kelime: duvak - kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey - oha!
Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu...
kelime: telepati
-hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
kelime-timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh)
son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye kelime: lambada. ekip1 bakan kisi: aha sictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san. söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: haskktirr...
kelime: van gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!!
kelime: miras - simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit.(dedesi tutankamon ya!)
kelime: cumhuriyet w: -****** ne kurdu? z: -kitap kurdu
kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ******? biz: iptal!
kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis
kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes)
kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre....
kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. alisverise...gezmeye.. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa | |
|