MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: NURETTİN BAY - BEKLERİM GEL GEL ...!!! 1/12/2008, 8:47 pm | |
| Beraber büyüdük asma dal gibi Onsekiz yaşında beklerim gel gel Mektuplar yazardık arzuhal gibi Mecnununm peşinde beklerim gel gel
Gizli gel görmesin gözleri kemler Bizleri kıskanır kimbilir kimler Ben seni görmeden geçermi günler Pınarın başında beklerim gel gel
Zoraki sevdamı benden aldılar İnadına davul zurna çaldılar Gelin edip başka köye saldılar Duvağın başında beklerim gel gel
Zalime yar oldu zülfü siyahım Mazlumun biriyim tez tutar ahım Dört mevsim beklerim döndür ALLAH ım Yazında kışında beklerim gel gel
Sevimsiz soysuza verme el ayak Kırsada kolunu atsada dayak Vur öldür günleri beraber sayak Hançerin döşünde beklerim gel gel
Beklerim birtanem seni her yerde Yokluğun düşürdü dermanız derde Alaca karanlık yada seherse Sabahın beşinde beklerim gel gel
Uykular bölündü zindan geceler Gözüm dalsa dilim sei heceler Gördüğün rüyalar nelerdir neler Hayalde düşünde beklerim gel gel
Haberin almışım olmuşsun ana Şansımız yokmuş sevdadan yana Kader kımet olursa dönersen bana Bacanın kaşında beklerim gel gel
Gül yüzün göreydim haftada ayda Bir kuru nefesin derdime fayda Ahiretin bileti NURETTİN BAY da Musalla taşında beklerim GEL GEL... | |
|