MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: BİLGİSAYAR ALDIM :=) 13/12/2008, 11:44 pm | |
| Teknoloji dedim, bilgisayar aldım. O da yetmedi internete bağlandım PC Personel Computer demekmiş anladım WEB sayfası hazırlamaya başladım
Arkadaş dedi chat denen bir şey var Karşında milyonlarca insan var Arada çıksa da bir kaç davar Bu alemde çok şey var
Buldum bir SCRIPT yükledim bilgisayara İşin yoksa kanal kanal kız ara Yakışıklıyım diye gel de anlat bunlara Fotoğraf da yok ki göndereyim de inansınlar bana
Sonunda buldum bir kız inandı bana Olmuşum gözünde bir numara Ben oldum Mecnun o oldu Leyla Bu aşk bitmez dedim gitse de mezara
Aşkım için gece gündüz bekledim Belki gün gelir, evleniriz dedim Telefonumu verdim aramasını bekledim Gün geldi GAY olduğunu öğrendim
Leyla dediğim çıktı Kerem Bundan sonra ben neylerim Utanmadan bir de yollamış resim Bu CHAT ten kaçtı hevesim
Arkadaşlar gülsün dursun, Ben uğruna yediğim BANlara yanarım Zaten olsaydı birazcık şansım Sanal alemde OP (@) olarak doğardım Belki bir Alman, bir de İngiliz tavlardım
Gel zaman, git zaman bir kız buldum Telefon açtım sesini duydum Resmini görünce havalara uçtum Bu sefer IRCyi gözünden vurdum
Yine bir gün CHAT yaparken Gizliden bir HACKER bizi dinlerken Yollamış adıma telefonunu Bir gün sonra aldı elimden yavrumu
İhaneti kırdı umudumu Nickini gördükçe bükerim boynumu Halbuki onun için bozmuştum Klavyemin A-Ş-K-I ve M tuşunu
Gün geldi OP (@) oldum CHAT isini hayra yordum Kimmiş o HACKER onu da buldum Bilgisayarına FORMAT’ıi koydum
Terk eden aşkım döndü geri Gelir gelmez VOICE (+) istedi Meğer gözü OP (@) umdaymış Arkadaşa söyledim, hemen kickledi
Oysaki ne çok sevmiştim Aşkından WEB sayfalarına düşmüştüm Artalana resmini koymuştum Belki inanmazsın ama Hatta ve hatta IP numaranı ezberlemiştim. | |
|