MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: Öss nasıl geçti? :) 2/11/2008, 1:49 am | |
| nasıl geçti yavrum? * yorum yok.. - yuppi...! Çocuk kamu yönetimini kazanacak galiba
- sınav nasıldı kızım..? * kime göre sınav? zaten hayat başlıbaşına bi sınav deilmidir.. - bey, çocuk ya felsefeyi kazanacak yada sıyırdı
- eveet nasıl geçti bakalım? * carrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav.. * aynen. - eşşoğlueşşek
- nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanacaksın..? * çok iyimsersin..
- sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo
- nasıl geçti kocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kizlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
- sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü... - ahanda çocuk keçileri kaçırdı... * şindide geçtii burdan konyalının birriii... -
- nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede s.ç tın dimi.. * evet
+sınaw nasıl geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya...yaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım ben....boşa gitti onca emek..heeeeee
+sınaw nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba...böle bir ileri 2 geri +eşşek sıpası...10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek | |
|
MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: Geri: Öss nasıl geçti? :) 3/11/2008, 10:53 pm | |
| Ewe Geldim Banada Sordular Tabiki Nası Geçti Diye Werdiğim cvp :
- Önümdeki kızın edebiyat ve fizik sorularına werdiği cvp'lar doğru ise gayet güzel geçti :=) | |
|