MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: Deli - Doktor Diyalogları 1/12/2008, 8:15 pm | |
| Doktor bu elma sizin mi? - Hayır - Peki benim olabilir mi? - Evet - Ama o zaman Mehmet beni döver - Evladım Mehmet neden dövsün seni - Elmayı ısırdım ve bu elma Mehmet in çünkü - O zaman ona geri ver elmasını - Ama sen, senin olabilir dedin - Öyle derken kimin olduğunu bilmiyodum ama - Hımm. Peki bu kalem sizinmi doktor ? - Evet - Peki benim olabilir mi? - Hayır - Ama o zaman Mehmet sizi döver - Yavrucum Mehmet neden beni dövsün alla alla - Çünkü elmayı masanızda duruyor ve Mehmet şu anda kapıdan sinirli bir şekilde elmasına bakıyor - Nea! Aa Mehmet nasılsın ? - Rööarrrghghh! - Ahh! kulağım,, hayır burun olmaz bırak burnumu, ısırmaa ahh - HArrrgghhh - Kalemi vermeliydiniz doktor - Hayır vermiceaaamm,, ahhh kolumm - Hııarrrghhh!! - Mehmet bu varya senin domatesinide almış - RRÖÖAAAARRGHHH!!! - Bööhhüüüeaa!!
Gel bakalım nasılsın bugün? - İyiyim doktor - Artık kendini civciv sanmıyorsun dimi - O artık eskidendi doktor - Bravo demek iyileştin - Evet iyileştim ve büyüdüm, artık tavuk oldum - ??!!
Söyle bakalım 2 kere 2 kaç eder? - Beş - Olurmu evladım 4 eder - Beş! - 5 değil 4 -Beaaaaş! - Dört! - Meehhmmeeaattt!! Bu adam senin Elman hakkında kötü şeyler diyo - Hayır yinemi, ühü - RÖÖAARRGHHH!!
Yavrucum nedir elindeki - Pardak - Olurmu yavrucum onun adı Bardak - Pardak! - Ama onun adı Bardaktır, yanlış biliyosun - Pardaakk! - İyi ama neden pardak diyosun ona yavrucum - İçine para koyuyom ondan, ehe
- Doktur, bu önlük siyahmı - Beyaz evladım - Siyah - Beyaz dedim - Siyah! - Beyaz! - En büyükk!! - Püff - Çok büyükk!! - Defol - Valla
- Gözlemlerime göre artık iyileştiniz, gidebilirsiniz - Sağolun doktur, bi şey sorabilirmiyim - Tabi - En yakın Uzay İstasyonu ne tarafta benim Ufonun benzini bitmişte - ?? Ee siz odanızda istirahat edin biraz daha ben benzin getirtirene kadar - Tamam. Ha bide Işın Kılıcım körlendi, bileylenmesi lazım - Tamam ışın bileyleyicisinide çağırırız - Doktur kontürünüz varmı - Var ne olacak? - Ben vazgeçtim. Telsizimin şarjı bitmiş. Scotty e bi mesaj atam da ışınlasın beni - ??
- Doktur, terzinizden memnun değilim - Neden - Bu gömleğin kolları çok uzun olmuş, kısalttıracam
Selam doktur - Selam ne var gene - Doktur, Mehmet in selamı var sana - Allah cezasını versin Mehmet in - Doktur - Ne var - Arkanda - Yinemi ya, ühü - RÖÖAARRGGHH!! | |
|