SASUK FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SASUK FORUM

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Komik Sözler - 2

YazarMesaj
MeSuDiYeLi
Site Genel Yönetici
Site Genel Yönetici
MeSuDiYeLi

Reklam : Komik Sözler - 2 2duy3hj
Erkek
İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM
Lakap : MeLeTLi
Ruh Hali : Komik Sözler - 2 Ac10
Takım : Komik Sözler - 2 1447

Rep Sistemi
Aktiflik:
Komik Sözler - 2 Left_bar_bleue1000/1000Komik Sözler - 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Başarı Puanı:
Komik Sözler - 2 Left_bar_bleue1000/1000Komik Sözler - 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Güçlülük:

Komik Sözler - 2 Empty
MesajKonu: Komik Sözler - 2   Komik Sözler - 2 Empty21/12/2008, 2:34 am

ADAMIN BİRİ ORMANA GİTMİŞ ORMANDA BİR AYI GÖRMÜŞ SONRA ADAM BİR AGACA CIKMAYA CALIŞMIŞ AMA CIKAMAMIŞ SONRA AYIYA SÖYLE DEMİŞ BEN KARETE BİLİOM DEMİŞŞ ..Smile

ali önceden ata bakardı şimdi karıya kıza bakıyo emel önceden eve giderdi şimdi dicoya bara gidiyo ışık önceden ılık süt içerdi şimdi wiski votka içiyo ipek önceden ipi tutardı şimdi ah ipek ahhhh...

Aşk bir muz kabuğudur.Üzerine basarsan kendin değil hayatın kayar...

Birqün babama sordum. Baba sen nasıl doqdun die? Babam: Beni çinqeneler doqurmuş çöpe atmışlar dedi.Babama şöyle dedim.Baba o saman sen bi pijsin....

9. Tam öğrenmeye başlamıştımki::....::okul bitti. Very Happy Very Happy Very Happy:D:D

7. ALTIN GİBİ COCUKTU....!? BOZDURUP BİLEZİK YAPTILAR!

8. ARKADAŞKEN KIZ SöYLER ERKEK DİNLER SöZLüYKEN ERKEK SöYLER KIZ DİNLER EVLİYKEN İKİSİ DE SöYLER MAHALLE DİNLER.!!!?

Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim herseye ayri bir güzellik insanlara mantik,akil ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun.

1. Baka baka aşık olunsaydı, öküz trene çoktan aşık olmuştu.

bir maymun bebek annesine sorar:anne biz neden bukadar cirkiniz?? annesi:cocugum bu haline sukret ya su mesaji okuyan gibi olsaydin!!!Very Happy:D

Uzun lafın kısası:U.L

adamın biri fırına gitmiş 299 tane ekmek istiyorum demiş fırıncı yapmaya başlamış fırıncı 300 tane olur mu ? demiş adam oha o kadar ekmegi kim yiyecek demiş.

Arap dereye Apışmış kıçına sülük yapışmış Al kazmayı git tütüne kır sapını sok DÖTÜNE!!

almış eline bir çiçek sevecek sevmeyecek ulan eşşolu eşşek çiçek nerden bilecek

ah kızım ah ben salagımne doktorlar istedi vermedim ne mühendisler istedi üzülme anne ben hepsine verdim

KENDİNE İİ BAK AMA SAKIN KÖTÜ BAKMA

kadının biri hamileymiş ikiz çocuğu olacakmış, parkta yürürken sancısı tutmuş kadın oradaki polise seslenmiş ve yardım istemiş polis banka oturun ve ıkının demiş bebeklerden biri kafasını dışarı çıkartmış hemen içeri girmiş ve kardeşine oğlum polis var arka kapıdan çıkalım dedirmiş SmileSmileSmile

Komik Sözler - 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» komik sözler
» Komik Sözler - 3
» komik olaylar :)
» ÖLMEDEN ÖNCE SON SÖZLER...!!!
» Özlü Sözler