MeSuDiYeLi Site Genel Yönetici
Reklam : Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 36 Nerden : HeR_YeR İş/Hobiler : GeZiCi_TeaM Lakap : MeLeTLi Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000) Başarı Puanı: (1000/1000) Güçlülük: (1000/1000)
| Konu: Komik Sözler - 3 21/12/2008, 2:35 am | |
| bir sewgilim olsun 40 milyon borcum olsun oda odesin(isi ne dimi ama)
aşk dedıgın muz kabuguna benzer kaydınmı ayagın degıl hayatın kayar
sen dünyadaki en akıllı en güzel en zeki en güçlü en insaflı en çalışkan en tatlı en dayanıklı en dürüst en kalbi temiz en yardımsever insandan bu smsyi aldın................... ....ÇOK ŞANSLISIN..
salak gibi sevdim manyak gibi evlendim sevgilim ben seni inek gibi sevdim sende bu aşkı katır gibi teptin
ADAMIN BİRİ UÇMUŞ BİLDİĞİN UÇLU KALEMİN UCU KARISIDA ONUN KALEMİYMİŞ
EY BENİM AZİZ OLAN AÇMADAN SOLAN SAYIN DEĞERLİ SAĞLAM CİĞERLİ CANLAR PARESİ DELİLER ABİDESİ ÇÖPÇÜLER KRALI YULAF HELVASI FINDIK ORTASI ÖRDEK YUMURTASI TAKSİ KORNASI BİBER DOLMASI gönül neşesi kalbimin en derin kösesi\\\\\\!1234567(V)///
ÖNCEDEN ALİ ATA BAKARDI ŞİMDİ ELİN KARISINA KIZINA BAKIYO
ERKEĞİN KALBİ MEZAR GİBİDİR BİR GİREN BİR DAHA ÇIKAMAZ KIZIN KALBİ MERKEZ GİBİDİR NE GİREN BELLİ NE ÇIKAN
eyyyyy yükselen yeni nesil in ulan aşşagı
BENİ ARAMAK İSTERSEN ADRESİM:YANDIM ALLAH MAHALLESİ AYIRDIM CADDESİ BAYIRDIM SOKAĞI NO:9 BİZ EVDE YOKUZ
adamın biri soğuktan donmuş karısı kilot:D
kadının biri rahim kanseri olmuş?? peki kardeşim bu kadın sigarayı neresiyle içiyor
Sen espiriyi anlayasıya espirinin modası geçti.
tarihde 16 devletkurmuş ve 15 devlet batırmış bir milletiz.
Benim için hayatta 8 önemli şey vardır;Pamuk prenses ve 7 cüceler
I\\m parkta gezerken cigarettiyi içerken my father gördü suç üstü.I\\m düştü kıç üstü ~Merviş~
kara kara gözlerin yere degsin dizlerin akşam bize gelde yumruk görsün gözlerin ~SıLa~
kaynanami kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olunur
önünü görmeden sollama eve acı haber yollama
ben seni deli gibi sevdim sen beni deliyim diye sevmedin beaa
coco:bağırsak kurtları bağırsakta yaşar bağırmasakta | |
|